Lördax och integritetsskydd

Så var jag då i Lördax. Vi hade en helt trevlig pratstund, tyckte jag, och lyssnarna ringde också ivrigt in med sina egna anekdoter.
Men jag förundrar mig över en sak. Redaktörerna hade luskat reda på att jag gillar Bruce Springsteen och Bo Kaspers Orkester - och det är något som jag aldrig har nämnt offentligt! Var hade de hört det? Hur får man reda på sådant?
Man blir ju orolig för integritetsskyddet...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, i synnerhet när det är sådana chockerande detaljer ur gränsmarkerna i ditt kulturella hemlighetslandskap... Jag hoppas du uppskattar Sprinsteen-citatet i min profil.

Kalle af sa...

Uppskattar nog. Känner inte igen det, dock - vilken sång är det från?

Anonym sa...

Var det denna lördag?? Shit, missade det. Berätta om din kyrkliga höjdare i humorsammanhang eller hur man nu ska uttrycka det. Förstår inte riktigt om det handlar om kul saker som händer i kyrkan, om humor i kristendomen, eller helt enkelt om roliga historier om kyrkan..

Anonym sa...

Secret garden. Luckor i allmänbildningen? :-)

Kalle af sa...

Vems allmänbildning är väl utan luckor? ;-)

Nu när du säger det så får jag in det. Men Secret Garden hör inte till mina absoluta favoriter, såsom t.ex. The River. Därför behövde jag lite hjälp.

Dum är man ju först om man inte förstår att be om hjälp när den behövs...

Anonym sa...

Glömde kommentera "hur får man reda på sådant?". Ankdammen, min vän, ankdammen.

Anonym sa...

Secret Garden, Brilliant Disguise, och visserligen The River. Och den när hon kommer gående när han har reparerat hennes röda bil?

Anonym sa...

Hörde på dig i går. Du var presis som du skriver.Super bra präst