Lisätietoa Hyvinkään tapauksesta

Sain seuraavansisällöisen sähköpostin:
Hei Kalle,
minulla on toisen käden tietoa Hyvinkään kirkossa viime sunnuntaina tapahtuneesta. En itse ollut paikalla, mutta puhuin Petra Pohjanraidon kanssa jo ennen puoltapäivää.
Päätelmäsi, että työlistaa oli muutettu, ei ole oikea. Työlistasta oli ollut jopa kirjoitus jo viikkoja sitten Aamupostissa, ja siinä todettiin, että enää srk ei järjestele vaan SLEYn kirkkopyhässä ehtoollisavustajana on nainen. Paikallinen SLEYn pj ja ainoa julkisuudessa esiintyvä edustaja, 70-vuotias Pirkko Ojala (joka on myös kirkkovaltuutettu ym) lukee lehteä varmasti, sillä häneltä on ollut yleisönosastokirjoitus mm. eilen ja tänään (!). Hän oli sakastissa myös sunnuntaina ja hän väittää lauantaina saaneensa vs khralta toisen tiedon sunnuntaina paikalle tulevista papeista. Vs khra ei varmaankaan ole varsinaisesti väärää tietoa antanut, mutta jotain voi päätellä siitä, että työvuorossa oli PEtra ja SLEY luuli että sinne tulee PErtti. (Tätä ei ole lehdissä todettu, mutta voihan tuon kuulla väärin. Kenties?)
En ehdi nyt kirjoittaa enempää, mutta ehkä sinua kiinnostaa tämäkin.
Että sillä tavalla. Olen sitten kaiketi erehtynyt - valitan. Kiitos tiedoista.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så liten skillnad mellan namnen Petra och Pertti - och i vissa människors sinnen så fruktansvärt stor att den ena duger till att vara präst och den andra inte.