Veckans anekdot: Chockerande julhälsning

Hur skulle du reagera om du fick ett SMS av detta slag av någon som kan ha nyheter som förändrar din karriär? Detta kom på julaftonen av en tjänsteman på domkapitlet.
Ring inte till mig efter det jag berättar nu. Det är inget jag vill prata om över telefonen. / Vi kan prata om det senare. Men jag ville vara den första att berätta det för dig. Jag vill / nämligen inte att du ska höra det från andra. Jag vet att du blir ledsen, men jag är säker / på att vi kan prata ut om detta senare.... Bara lova mig att inte bli jättearg. / DET FINNS INGEN JULTOMTE men God Jul i alla fall.
Att läsa det här en ruta i taget på telefonen och vid varje / få en ruta till, gjorde spänningen närmast olidlig. Jag måste medge att fastän det var lustigt var uppladdningen så hård att klumpen i magen inte försvann på flera timmar...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, så många alternativ man hinner gå igenom innan man läst till slutet.

Anonym sa...

Det var väl det jag anade...han finns inte! :-)

Anonym sa...

Klart att julgubben finns. Varifrån skulle alla paket annars komma? Isynnerhet i år då handelsmännen tydligen är lite missnöjda med människornas julkonsumtion?! :-)
Förresten fick jag ett kedjesms igår om änglar. Suck!

Anonym sa...

När ska vi då få en debatt om kvinnliga jultomtar och nissar som vägrar dela ut klappar med sådana. Kan sådana tomtar beviljas rätt till särbehandling? Vad säger den nytillträdda nisskopen?

Kalle af sa...

Vendla:
Och klumpen i magen bara växer...

Bianca:
Hoppas din tillvaro inte föll i kras nu... :-)

Inge:
:-) Du menar att du tror på julgubben men inte på änglar?

Otis:
:-D Den var bra!