Missad tjänst?

Sannolikt kommer jag inte att få tjänsten på KCSA. Nämnden som bereder ärendet beslöt att föreslå en annan för kyrkostyrelsens plenum, som besluter om utnämningen om några veckor. Det är förstås möjligt, men knappast troligt, att de fattar ett annat beslut.
Jag är besviken. Men det går flera tåg...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ett citat av Friedrich Rockert lyder: "Slår en förhoppning slint, så fattas dig ej hopp. En port har gått igen, men tusentals står ännu öppna!"

Anonym sa...

i så fall var det inte meningen att du skulle ha den, det kommer nåt annat åt dej, som passar bättre!! Allt har en mening... :)

Anonym sa...

Kalle!

Oj då! Tror att det skulle ha passat dig, det jobbet. Men som du säger även själv så går det också flera tåg!

Anonym sa...

Tråkigt då man hoppas och väntar, men någon av de sökande måste de ju välja. Nästa gång är det kanske din tur, eller nästa, eller nästa.. Klen tröst – jag vet...
Är du trött på det jobb du har nu?

Kalle af sa...

Gudrun:
Tack, det citatet hade jag inte hört!

Calli och Martin:
Alltid en tröst.

Icebell:
Tack för tanken!
Nej, jag trivs nog bra där jag är nu. Det är avsaknaden av arbetstid som är besvärlig för barnen. Därför tänkte jag testa med lite byråkrati en tid.

Anonym sa...

Det är alltid jobbigt att inte bli vald. Men en viktig aspekt är att inse att man inte är "dålig" fast man inte valdes. De andra sökande var också bra. Och någon måste väljas. (Men när man som jag hade sökt över 30 jobb utan att få
något, börjar man nog misströsta... men det har ju ordnat sig.) Hoppas att en ny dörr öppnar sig för dig!

Anonym sa...

Om du har för lite tid för barnen kunde du kanske liiiite dra ner på bloggandet. Ursäkta.... Hoppas du hittar din plats i alltet.

Kalle af sa...

Tack, Yvonne!

Mette:
Du är ursäktad... den här gången...
Återigen är det avsaknaden av arbetstid som avspeglar sig här. Jag jobbar när som helst och har paus när som helst. Bra på sitt sätt, men passar ofta inte in i de andras rytm.