Bloggpaus!

Jag tror att det är bäst att av förekommen anledning ta en liten bloggpaus och vila en tid.
Tjänare till senare!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.
Hoppas du fortsätter med din blogg senare. Den är viktig för mig.
Vänligen, Torsti Niemi.

Anonym sa...

Ha det bra! Var inte borta länge, vännen!

Anonym sa...

Man kan också tänka så att alla de "märkliga fenomen" som häver ur sig ett som annat, förstärker i själva verket det positiva man kommer med. Deras sura kommentarer får tom. helt neutrala argument att låta sötare än sirap... Du kan få ta ett par dagar ledigt, men inte mer... ;-)

Anonym sa...

Ibland måste man samla krafterna, stanna upp och göra ett litet mellanbokslut för sig själv. Hoppas du återkommer så fort som möjligt, du behövs ...de godas tystnad... du vet.

Kalle af sa...

Torsti:
Det var trevligt att höra!
Och det är nog uttryckligen en paus det är frågan om, inte en avslutning.

farsan:
Det hade jag inte tänkt på. Men Kp-bloggen får nog vara ändå.
Och ledigheten har jag nog tänkt mig i dagar, inte veckor.

Anonym sa...

Paus är nyttigt ibland. Kom tillbaka snart! :-)

Anonym sa...

Anledningen till pausen gör mig mycket sorgsen.
Välsignelse!

Anonym sa...

Hoppas du är ok. Pausa du så länge du behöver, ibland är det livsnödvändigt!

Anonym sa...

Du har avlagt prästed och tagit emot en prästtjänst. Därmed har du också förklarat dig villig att bli hånad, hatad, föraktad och avskydd för din tros skull. Jag har själv blivit förföljd av biskop Erik Vikström och jagad ur kyrkan av honom och dåvarande kyrkoherden Clas Abrahamsson, jag vet vilken ondska det finns bland präster. Jag har sett andra präster gråta av förtvivlan över biskopens illvilja. Men sådant måste man räkna med. Om du drar dig undan, är du kanske inte i rätt jobb?

Kalle af sa...

Micke:
OK. :-)

Martin:
Tack detsamma!

L&M:
Tack, jag överlever nog.

Johan:
Vi säger väl det. Tack för uppmuntran!

Anonym sa...

Hoppas vi ses snart igen.

Anonym sa...

Oj, oj, den där Lumme är helt obetalbar!! "Tack för uppmuntran!" Ha, ha! Klockrent! Okej, så det var av dig Alex Schulman fick sin inspiration! Men jag beklagar att du lägger ner din blogg - för tillfället Det rör sig en hel del underligheter i vår kyrka. Förvånansvärt nog får man säga vad som helst, bara man på något sett använder bibeln i sin argumentation. Där kan man ju finna fog för precis vilka påståenden som helst. Har jag rätt eller har jag rätt? Nu, ursäkta, fantamme är det jag som säger upp mitt medlemskap i den klubben! Jag tror ändå att jag kan ha en viss förtur till himmelriket framom de hårda exkluderande prästerna som nu t.ex. Halvan Sandell. om det nu är dit man vill.

Anonym sa...

Ja, Kalle, nu har det väl redan gått tre veckor sedan du lämnade Kyrkpressen.fi! Du är saknad, så kom tillbaka, när du sörjt färdigt!
Var det inte Noa som efter fyrtio dagar öppnade ett fönster som han hade gjort på arken och släppte ut duvan, den fann ingen plats för sig och kom tillbaka, han väntade sju dagar och släppte ut duvan igen och den kom tillbaka samma kväll med ett friskt blad från ett olivträd i näbben. Så väntade han sju dagar till och släppte ut duvan och då kom den inte längre tillbaka: det fanns fast mark för den att slå sig ner på. Även en duva kan ju inte flyga i all evighet! Så, jag väntar att du, Kalle, är tillbaka, om inte förr, så efter att 54 dagar har gått! Det är alltså bara en månad kvar!

Kalle af sa...

Ärligt talat, broder: du får nog vänta...