Salaliittoteoreetikko naapurissa

Naapurikaupungissani Loviisassa toimii poliitikko nimeltä Jouko Piho (KD). Blogissaan hän tuo esille mielenkiintoisia näkökulmia esim. meneillään olevaan homo-keskusteluun. Ei siis kovin asiallisia, mutta mielenkiintoisia kyllä. Hän on salaliittoteoreetikko, joka on ehdolla sekä ensi kuun seurakuntavaaleissa Loviisassa että ensi kevään eduskuntavaaleissa Uudenmaan vaalipiirissä.
Viimeksi mainittu ei ole vielä kiveen hakattua; luin iltapäivälehdestä (hyi minua!) että KD:n puoluesihteeri Peter Östman sanoo aikovansa "keskustella" Pihon kanssa hänen ehdokkuudestaan... (Päivitys: KD on poistanut Pihon ehdokaslistaltaan. Piho reagoi jättämällä puolueen jäsenyyden. ostnyland.fi 10.11.10)
Blogikirjoituksessa Maailmanhallinto vuoteen 2025 mennessä (5.10.10) Piho kirjoittaa:
Maailman mahtavimmat raha-ja valtakeskukset ovat kansallisvaltioita vastaan ja haluavat sen sijaan tilalle maailmanhistorian suurimman ja laajimman imperiumin, jossa olisi tiukka yhdenmukaisuuden paine ja yhden johtajan palvomisen pakko. Oppositiota ei suvaittaisi. Toisinajattelijat passitetaan keskistysleireille, joissa useimmat ihmiset teloitetaan uudestaan käyttöön otettavan giljotiinin avulla. Tämä sama asia on ennustettu jo Ilmestyskirjan luvussa 13, jossa maailman superhallitsijaa kutsutaan nimellä Peto alias Antikristus. [...]
Mitä tulee ajankohtaan 2025, jolloin petovaltio alkaisi olla valmis ottamaan kaiken vallan maailmassa, niin pidän vuotta 2025 hyvin todennäköisenä. Sitä ennen maailmassa tapahtuu kaikenlaisia mullistuksia, esim. Kolmas maailmansota. Vuosi 2012 voi olla myös merkittävä muutosten vuosi monella tapaa, samoin kuin aika paljon profetoitu vuosi 2017.
Jos Antikristuksen vaivanaika alkaa v. 2025, Jeesuksen takaisintulo voisi olla v. 2028, koska pedon valtakausi kestää Raamatun mukaan 3½ vuotta.
Kirjoituksessa Miksi ja keiden tahdosta maailmassa on homomyönteinen buumi? (16.10.10) hän väittää:
[...] tämä homomyönteisyys ei ole sattuma. Kyseessä on suunniteltu operaatio, jossa ihmisten mielipiteitä muokataan pikku hiljaa homomyönteisimmiksi. Kyse on aivopesusta. [...]
Kaiken homopropagandan tarkoituksena on ollut ja on tuhota eri sukupuolten välinen luonnollinen erilaisuus ja perinteinen miehen ja naisen välisen yhteyden kautta syntynyt perheyhteys. Suunnitelmaan kuuluu hävittää sukupuolierot ja heikentää perinteisen perheen asemaa, jotta sen kautta yhteiskuntaan saataisiin luotua mahdollisimman paljon heikkoutta ja epävakautta. [...]
Tämä ei koske yksittäisiä homoja. Hehän eivät edes tiedä näistä pahoista taustasuunnitelmista. [...]
Kyseessä on joukko maailman vaikutusvaltaisimpia (rahan tai vallan takia) ihmisiä, jotka haluavat tuhota nykyisen maailmanjärjestyksen. He haluavat hävittää perinteiset uskonnot, perinteiset kansallisvaltiot ja perinteiset perhearvot. [...]
Nämä tahot haluavat nykyisen systeemin tuhoa, koska he haluavat pystyttää sen tilalle uuden maailmanjärjestyksen, joka on enemmän heidän mielensä ja tahtonsa mukainen, yhden maailmanvaltion, jossa ei ole enää kansallisvaltioita eikä eri uskontoja. EU on ollut vain ensikokeilu sillä tiellä. Tavoitteena on MU eli Maailman unioni.
Mutta keitä nämä tyypit ovat?
He ovat niitä, jotka puhuvat Uuden maailmanjärjestyksen puolesta. He ovat niitä, joilla on todellinen valta kaikkien hallitusten yli, mukaan lukien USA. He ovat maailman todellinen valta, mitä ei siis ole eri valtioiden hallituksilla. [...]
Asiaan perehtymättömät eivät ymmärrä tästä mitään, mutta asioita tutkineet tietävät tarkalleen, mistä minä kirjoitan. Tässäkin suhteessa Suomi jakautuu kahtia.
Loppupäätelmäni on se, että tiettyjen hyvin vaikutusvaltaisten tahojen agendaan sopii erinomaisesti homoseksuaalisuuden rohkaiseminen, koska se rikkoo perinteistä yhteiskuntamallia, kun heidän suunnitelmissaan on luoda täysin uusi yhteiskuntamalli, jotta sen tilalle voitaisiin rakentaa uusi diktatuurinen maailmanhallinto. On valitettavaa, että jotkut kirkon edustajatkin ovat menneet tähän petkutukseen mukaan, joten he edistävät omilla kannanotoillaan uuden antikristillisen hallinnon syntymistä - muka rakkauden nimissä. Mutta hehän eivät toimikaan tiedon mukaan, vaan sisäisen tunteensa mukaan.
Tälläistä on nähty ennenkin. 1800- ja 1900-luvuilla kyse oli m.m. "Siionin viisaista", eli juutalaisten väitetystä maailmansalaliitosta. Idea on nykyäänkin sama: valitaan jokin pelätty ryhmä jota marginalisoidaan ja syytetään kaikesta mitä itse pelkää.
Samaa esiintyy usein Yhdysvalloissa. Joskus syytetään klassiseen tapaan juutalaisia, joskus homoja, katolisia, muslimeja tai mustia, ja usein YK:ta tai USA:n keskushallintoa, etenkin jos presidentti sattuu olemaan demokraatti, kuten nykyinen Barack Obama. Ja suomalaisten vapaiden kristillisten suuntien teologia on usein saanut amerikkalaisia vaikutteita (mikä ei tietenkään sinänsä tee siitä huonoa), ja silloin tämän kaltaisia salaliittoteorioita välillä ajautuu mukaan.
Aiemmin julkaistu poliittisessa blogissani.

Inga kommentarer: