Anti-homofobt påhopp

Jag har fått påhopp från kristna och icke-kristna homofober tidigare här på bloggen, eftersom jag så starkt har gått in för att stöda de homosexuella i deras kamp. Jag har fått utstå både rättsliga och andra påföljder för min vägran att kompromissa med kärleken till nästan. Detta har varit tungt, även om kärlek och sunt förnuft har segrat i slutändan.
Därför är det med överraskning, förvåning och sorg som jag läser ett par kommentarer som en fegt anonym person skrev i kväll. Denna person är tydligen, liksom jag, en förkämpe för de homosexuellas rättigheter, men misstar sig på två punkter. För det första att jag skulle vara mot regnbågsfolket, och för det andra att hätskhet leder till något gott. Kommentarer i stil med
du kommer brinna i helvetet. och detta vet du också. gud är kärlek inte HAT!!!!
eller
ni kan ju sluta med att vara så hatiska och homofobiska. mannen som skriver denna blogg har ju gjort homosar så väldigt mkt ont så det förstår han nog inte själv.
motverkar nog den ämnade effekten. Och baserar sig alltså på en grundläggande missuppfattning. Håhåja.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen rör det sig om en grundläggande missuppfattning!
Välsignande tankar fr. mig!

Luka(s) sa...

Ta det med ro, Kalle. Det finns HBT-personer som är så stukade av "kyrkan" att de ser rött så fort de ser något som ens antyder kristendm. Då blir det lättare att begripa missförstånden, även om de inte ursäktar något.

Du är en enorm tillgång, din HBT-bibel har jag hänvisat till flera gånger.

Frid/ Lukas

Kalle af sa...

Tack ska ni ha!