LG - aldrig mer!

I maj 2006 köpte vi en ny video åt oss, när vår gamla trotjänare tog slut. Vi valde en LG med både VHS och DVD.
Det var tydligen dumt.
Redan efter någon månads användning behövde apparaten service, och nu i januari var det dags igen. Vi förde tillbaka den till Citymarket i Borgå, som skickade den till servicefirman. Servicegubbarna konstaterade att det ingenting fanns att göra, och vände sig till importören för att fråga om vi kunde få pengarna tillbaka.
Nu har det gått fyra veckor sedan vi lämnade in maskinen, och fortfarande har ingenting hörts från LG.
Citymarket gav oss på eget bevåg pengarna tillbaka, utan att veta om LG verkligen skulle kompensera dem för det. De har också annars varit mycket tillmötesgående och tagit hand om oss som kunder - tack för det! Citymarket har skött sig väl, medan LG:s beteende däremot har avrit under all kritik. Först producerar de skräp, och så tar de inte sitt ansvar inom en rimlig tid.
Det var sista gången som en maskin av märket LG kommer in genom vår dörr. LG - Life is Good. Vilken ironi!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Köp SONY..den håller

Anonym sa...

Vastaan Suomeksi, kun en millään jaksa miettiä sanoja. Ruotsia osaan kyllä ihan hyvin lukea, mutta kirjoittaa en niin hyvin (valitettavasti).

Vanhemmillani oli joskus LG:n dvd-soitin. Se toimi todella huonosti. Se ei alkanut näyttää elokuvaa hati, vaan levyä piti rumpata jatkuvasti. Lopulta se lakkasi näyttämästä dvd:itä kokonaan.

Nyt heillä on kuitenkin toimiva ja hyvä soitin. Eikä se ole LG. Siitä syystä itsekin boikotoin LG:tä.

Anonym sa...

Jag har haft en LG med VHS och DVD i över två år nu och den har funkat helt perfekt hela tiden.

Anonym sa...

Min son som är elmontör brukar säga att man inte skall köpa apparater med för många finesser inbyggda, de är svårare att reparera. Men nog är det harmt. Snart är väl alla VHS och DVD spelare ute och vi spelar in på Digiboxens hårdskiva...

Kalle af sa...

Johnny, det blev en Sony...